fbpx

Нашият отбор

Отборът на Pulse е голям! Колко голям? И ние не знаем. Защото всички притежатели на велосипеди Pulse са част от нашия отбор и винаги са добре дошли да караме заедно, за съвет или за техническа помощ. Разбира се имаме и състезатели, развитието на които подкрепяме в партньорство с два клуба- Enduro Warriors и White Lavina. Тук може да следите успехите им!

Добромир Добрев

Макар и започнал в по-късна възраст със планиснко колоездене Добромир, бързо трупа завидни умения и състезателен опит в много български и международни прояви.

Един от основните виновници за навлизане на Ендуро състезанията в България, той се слави както като добър организатор и конструктор на трасета, така и като основен претендент за челните позиции. С множество участия по международни събития,включително и няколко световни EWS кръга, той вижда своята роля в отбора в това да предате своите умения и опит на по-младите и да им помага за постигането на все по-добри резултати по света!

Разбира се той не спира да предизвиква себе си, и да се стреми към показване на добри представяния по все повече, национални и международни състезания!

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Денислав Ангелов

Млад талант, запален първоначално по дисциплината Спускане, Денислав започва да доминира при Юношите още от началото на Ендуро състезанията в България, (започнали именно в родният му град Велико Търново). Благодарение на отдадеността си, добрите умения и стил на колелото, той става и все по-бърз и започва да показва добри резултати и в двете дисциплини както у нас така и извън пределите не страната ни, като зовоюва и няколко челни позиции!

Само 19 годишен, и прясно навлизащ в категория Мъже Елит, Денислав усилено тренира и се фокусиран върху своето развитие в спорта с цел все по-добри постижения както на местно така и на световно ниво! През 2018 година той ще се състезава отново в две дисциплини – Спускане и Ендуро.

Цветелин Иванов

Истински ветеран в Маунтин байка, или както приятелите го наричат Цуцо е част от сцената вече 20 години след първото си състезание. През годините неговата следа може да бъде открита в дисциплините Trial, Fourcross, Dirt Jump, Downhill, Enduro. Като освен карач, Цуцо е и човека положил основите на дисциплината Dirt Jump в България. Скоковете, правени в продължение на много години от него все още са любими на практикуващите тази дисциплина байкъри.
Цуцо е в отбора по-скоро благодарение на връзките, от колкото на резултатите си. Така че няма да изброяваме призовите му места през годините, а и при него състезателния елемент не е толкова важен, колкото удоволствието от карането и прекараното време в компанията на приятели по време на състезанията.
Атрактивния стил на каране с максимално време във въздуха винаги е бил под кожата на Цуцо. Може би заради това по-често негови снимки печелят международни признания, като например „Снимка на месеца” във Vital MTB, както и в MTB-News.de

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Емил Кръстев

Нашата машина за медали в Ендуро категоря Мастърс А ( 30+ години). Последната му титла шампион на България е малка част от всички призове които Емо е успял да прибере в къщи през годините, в които почти не пропуска състезанията по Крос кънтри и Ендуро на Балканския полуостров. Целогодишни, целенасочени и дори брутални са тренировките, които Емо си причинява за да продължава да бъде на високото ниво, на което сме свикнали да го виждаме. Със сигурност Емо е един от най-добре подготвените физически атлети на Българската ендуро сцена. С абсолютно същата прецизност и високи изисквания Емил се отнася към колелата, които кара ( които са дооооста). Толкова, че да се наложи да има отделно помещение, напълно оборудвано като сервиз в гаража си.
Освен, че може да побеждава Емо винаги е неразделна част от купона и веселото изкарване по време на състезанията! Емо винаги се откроява. Кога със силно каране, кога с нетрадиционният си стил обличане, кога с най-бруталният цвят колело.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram